O nama

Foto Star pruža uslugu fotografisanja na kvalitetan, profesionalan ali i često zabavan način. Odgovorno se odnosimo prema svom poslu jer pre svega znamo koliko Vam je važan dan Vašeg venčanja, svadbenog veselja.

foto star beograd fotograf za vencanje

Fotografisanje venčanja

Fotografije sa Vašeg venčanja će svakako pokazati kako ste izgledali, kakva vam je bila toaleta, dekoracija … ali će govoriti i mnogo više od toga. Mi znamo da zabeležimo posebne, spontane i dirljive trenutke. Pomoćićemo Vam da zauvek osetite tu atmosferu, sreću i uzbudjenje, taj smeh ili suze radosnice.

Kontaktirajte nas

Fotografije sa smislom

Naša komunkacija sa Vama ali i sa Vašim gostima podrazumeva razuman, kulturan i nenametljiv odnos, pristojno ponašanje i nenapadno prisustvo. To se odnosi na svakog člana našega tima. Celokupnom pozitivnom utisku Vašeg svadbenog veselja koji će Vaši gosti poneti sa sobom svakako će doprineti i kvalitetne fotografije, fotografije sa smislom.

Kontaktirajte nas

foto star beograd fotograf za vencanje
milan ratkovic fotograf foto star beograd

Vaš fotograf

Bilo da planirate veselje sa tri stotine zvanica ili malo intimno venčanje u prisustvu kumova – mi ćemo Vam izaći u susret. Zajedno ćemo detaljno precizirati sve pojedinosti i pružiti Vam komfor da obavezu fotograf sa zadovoljstvom štiklirate na Vašem spisku.

Foto Star, vlasnik fotograf Milan Ratković

Kontaktirajte nas